Alle Kategorier
EN

Hvem vi er

Hjem>Om Oss>Hvem vi er

Hvem vi er


Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd. er en nasjonal høyteknologisk bedrift som integrerer vitenskap, industri og handel, med en registrert kapital på 30 millioner yuan og et areal på 42000 XNUMX m2. Det ligger i Jinggangshan Economic and Technological Development Zone, Ji'an City, Jiangxi-provinsen. Selskapet produserer hovedsakelig plantebasert vitamin D og aktive vitamin D-analoger, plantebasert kolesterol og dets derivater. Produktene er mye brukt i farmasøytisk, fôr- og næringsmiddelindustri.

Selskapet har komplette produksjonsanlegg og utstyr. Den har bygget en produksjonslinje med en årlig kapasitet på 10 tonn vitamin D3 krystaller, 10 tonn 25-hydroksy Vitamin D3 krystaller og 2 tonn vitamin D2 krystaller. Industrialiseringsprosjekter som 20 tonn kolesterol, og vitamin D-derivater som Calcitriol, Alpha calcitriol og Calcipotriol etc. er etablert. Selskapet har avanserte gjærings-, fotokjemiske og syntetiske anlegg og utstyr, vitenskapelig prosessdesign, rimelig utstyrsoppsett og komplette sikkerhets- og miljøverntiltak.

Selskapet har etablert et FoU-senter i Changsha, Hunan, med et høyt utdannet FoU-team dedikert til FoU av høyteknologiske farmasøytiske APIer og mellomprodukter. Selskapet har oppnådd ISO9001-sertifisering for kvalitetsstyringssystem og ISO14001-sertifisering for miljøstyringssystem.

Siden etableringen har selskapet alltid holdt seg til forretningsfilosofien om integritet, flid, innovasjon og vinn-vinn. Vi vil strebe etter å utforske nye muligheter, møte nye utfordringer og trygt gå videre med partnerne våre inn i en lysere fremtid.

Hot kategorier