Alle Kategorier
EN

FORSKNING OG UTVIKLING

Hjem>FORSKNING OG UTVIKLING

FoU-plattform

Jiangxi Chundi Biotech har etablerte et FoU-senter i Changsha, hovedstaden i Hunan-provinsen, som dekker et område på mer enn 2000m2, med 9 uavhengige synteselaboratorier, utstyrt med Photkjemisk Reactor, Colektor Type CONSTANT Temperature Hspiser Magnetisk Stirrer, Roter Efordamper, Low Temperature CONSTANT Temperature Rhandling Bath, Automatisk Mfuktighet Titrator, HPLC, GC, UV and mer enn 200 sett med avanserte analytiske instrumenter og ulike typer syntetisk eksperimentelt utstyr, som fullt ut kan dekke behovet for innovativ forskning.

FoU-teamet består av mer enn 50 personer, alle med bachelorgrad eller høyere. Blant dem er det 1 enestående vitenskapelig og teknologisk innovasjonstalent introdusert fra USA, 5 senioringeniører, 2 leger og 14 mestere. Nøkkelforskerne har mer enn 10 års erfaring innen utvikling av kjemiske legemidler. Det er et teknisk team på høyt nivå, som integrerer ferdighetene og kunnskapene innen bioteknologi, kjemisk syntese og farmasi, og er dypt engasjert i medikamentutviklingen. 

I tillegg samarbeider selskapet med skolen for kjemiteknikk ved Hunan University for å utvikle nye medisiner og ny teknologi sammen, som ytterligere forbedrer FoU-evnen.

4

5

6

Opphavsrett

Selskapet har gjennomført en rekke ny teknologi, forskning og utvikling av nye produkter, kjerneteknologi har søkt om 39 oppfinnelsespatenter, hvorav 17 har vært godkjente oppfinnelsespatenter. Samtidig med uavhengig forskning og utvikling, gjennom ressursintegrasjon, har selskapet gjennomført et dyptgående teknisk samarbeid med Hunan University, og i fellesskap utført forskning på sentrale tekniske vanskeligheter i kjemisk syntese.

bt

Produktkjede

Produktkjede

Plantebasert kolesterol

Den vanlige kilden til kolesterol for industriell bruk er fra animalsk vev eller ekstrahert fra lanolin. Disse animalske kildene har potensiell risiko for TSE/BSE overført til humane og veterinære legemidler. Hvordan få i seg ikke-animalsk kolesterol er alltid en utfordring for industrien.

Etter 10 års utvikling har selskapet vårt lykkes med å finne opp en innovasjonsteknologi for å produsere kolesterol fra plantesteroler, dette ikke-animalske kolesterolet unngår enhver potensiell animalsk forurensningskilde, siden det er basert på semisyntese med utgangspunkt i plantesteroler, prosessen er grønn og kapasiteten kan være opptil 20 MT per år. Det kan brukes i high-end kosmetikk, så vel som high-end liposommedisiner og mRNA-vaksiner.

Plantebasert vitamin D3

Gi en trygg og sunn kilde til vitamin D3, og tilbyr ikke-animalske alternativer til legemidler og menneskelig ernæring.

Plantebasert 25-hydroksy vitamin D3

Sammenlignet med vitamin D3, omgår 25-hydroksyvitamin D3 levermetabolismen, kommer raskere og mer effektivt inn i blodsirkulasjonen, fungerer bedre i kalsiumhomeostase, fremmer bein- og muskelvekst og forbedrer immunresponsen.

Aktive vitamin D-derivater (API, plantebasert)

Calcifediol; kalsitriol; Alfacalcidol; kalsipotriol; Eldecalcitol; Maxacalcitol

Hot kategorier